Schilderij laten maken

Wilt u een persoonlijk schilderij, bijvoorbeeld als herinnering aan een bijzondere reis of stad? Bij mij kunt u een schilderij laten maken aan de hand van een foto of omschrijving. Houdt u meer van abstracte kunst? Ook dan kan ik een schilderij in opdracht maken dat past bij uw interieur.

Omdat ik in olieverf werk zijn de kleuren van het schilderij zeer helder en krachtig. Schilderijen worden gesigneerd geleverd en zijn niet voorzien van een lijst. De prijs is afhankelijk van het gewenste onderwerp en formaat, en ligt zo tussen de 300 en 1500 euro. Afname is niet verplicht dus laat mij gerust weten wat uw wensen zijn. Als ik geen verdere vragen heb dan ontvangt u van mij binnen enkele dagen een prijsopgave. Stuur indien mogelijk een foto mee van het onderwerp dat u geschilderd wilt hebben.

Geschilderd voor Hans

Schilderij laten maken Dit grote olieverfschilderij hangt bij Hans in zijn huiskamer en is een mooie herinnering aan zijn rondreis door Zuid-Engeland.
Portret in opdracht Bent u specifiek op zoek naar een portret? Mijn broer Maarten maakt natuurgetrouwe portretten van personen en dieren. Bezoek voor meer informatie zijn website: http://portretinopdracht.com